Profil

Profil

VVS-MANDEN ApS – Er nu en del af Bagterp VVS (Se information i bunden af siden). Vi servicere kunder inden for VVS – branchen. Vi henvender os til både private og erhverv, og intet job er for småt.

Vi bestræber os på, at holde den aftalte tid, så kunden undgår spildtid, og arbejdet udføres ligeledes altid til den aftalte pris. Såfremt der er meromkostninger i forbindelse med arbejdet, informerer vi altid vores kunder omkring dette, så der undgås unødvendige overraskelser.

I vores kørende værksted har vi reservedele til de fleste opgaver, så der undgås unødvendig kørsel, og opgaven kan løses med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 2047 7246 el. E-mail. info@vvsmandentornby.dk  for et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at se dig som kunde hos

VVS-MANDEN ApS


Efter 19 år takker VVS – MANDEN Tornby af. Fra 1/1-2020 er gasdelen overdraget til Lygas Energiteknik A/S som er en del af OK. Jeg følger med over til lygas og vil fremover stadig servicere indenfor gas og oliefyrservice. Fra 1/1 kan jeg træffes på tlf 20963202 for en serviceaftale.

VVS-delen er solgt til Bagterp VVS og Idécenter, som jeg anbefaler til alle vvs anliggender. Bagterp VVS træffes på tlf 20477246 fra 1/1-2020. Bagterp VVS er et firma der ligesom jeg, sætter en ære i godt håndværk og god kundekontakt.

Jeg TAKKER alle for behageligt samarbejde og tilliden gennem årene — Se fuld beskrivelse af pressemeddelelse —

Venlig hilsen

VVS Manden, Tornby

v. Frank Hansen